lauantai 26. marraskuuta 2016

Arki koiran kanssa

Meillä on arki lähtenyt rullaamaan hyvin. Ensimmäisen illan ja toisen päivän koira oli rauhallinen ja tutustui tosi innokkaasti sisällä uusiin hajuihin ja tavaroihin. Ulkona vielä aristeli ja oli ihan meidän jalkojen vieressä. Koira söi ja joi hienosti alusta asti, eikä uuteen kotiin muutto näkynyt päälle päin pennusta. Kotiutus sujui todella hyvin. Jo kolmantena päivänä Mimi rupesi näyttämään luonnettaa kunnolla. Jos me mentiin sohvalle yhtä aikaa, rupesi Mimi murisemaan ja haukkumaan meille. Jomman kumman on oltava hänen kanssa lattialla ja leikittävä! Mimi nukkuu vielä suurimman osan vuorokaudesta.
"En millään jaksais lähtee ulos vielä"

Ruokaa alettiin tarjoamaan eilen kolme kertaa päivässä. Kun sai ruokaa neljä kertaa, ei aina maistunut, tai osa jäi syömättä. Kolme kertaa tuntuu nyt hyvältä määrältä, ruoka tulee syötyä ja se maistuu hyvin. Koulutus postaukseen tuli veden saantiin liittyen kommentteja, meillä on ollut nyt vesi aina alhaalla ja Mimi saa mennä juomaan kun siltä tuntuu.
Ulkoilu on muuttunut myös, nyt Mimi menee rohkeasti laajemmalle alueelle, uskaltaa poistua(ja poistuukin) jaloista pyörimästä. Ollaan nähty pihalla naapurin koiraa ja tutustuttu siihen. Alussa aristeli hieman ja oli jalkojen takana, kävi haistelemassa ja palasi takaisin taakse. Kun muutaman kerran oli käynyt haistelemassa, uskalsi olla ja pidemmän aikaa toisen koiran vierellä. Käytiin myös Mustissa&Mirrissä ostamassa palloja, shampoo ja pienempi panta. Ensimmäinen pallo oli lemppari lelu, joka saatiin aika äkkiä huonoon kuntoon!
Enää ei uskallettu antaa leikkiä tällä, ettei syö tuota pintaa.
Nää naskalit tuhos ensimmäisen pallon :D

Mustissa&Mirrissä Mimi sai paljon huomiota, rapsutuksia ja muita hajuja. Mimi tutuistui 10kuukautta olevaan Mikkiin, joka oli rodultaan bichon havanese. Tulivat heti toimeen toistensa kanssa, vaikka eivät leikkineetkään. Mimi vinkui häntä heiluen ja haisteli Mikkiä innoissaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti