tiistai 15. elokuuta 2017

Kesä/loma ostoksia

Huomenna ois paluu arkeen, aivan mahtavat kaks ja puol viikkoo ollut ja arvatkaa vaan kiinnostaako lähtee takasin koulunpenkille ja töihin. Ei kyllä sitten yhtään. Fiilistelen vielä kesän lemppari ostoksia!
Tallinnasta, Rocca el Mare kauppakeskuksesta oli ehkä mun kaikista lempparein hömppäkauppa Accessorize, josta löysin tän ihanan laukun alennuksesta. Hintaa tälle jäi vajaa kymppi, joten todella edullinen ja joka sentin arvoinen! Rakastuin tässä kultaisiin yksityiskohtiin, ja ruutukuvioon, jota on läpässä. Ai että, niiiin ihana!
Tallinnasta löytyi myös legginssit, jossa tekonahkaa puolet etuosasta, ja feikki vetoketju. Nää oli ihan pakko saada, vaikka tiiän, ettei nää tuu kauan kestämään. Ostin nää sataman vierestä olevasta "toritalosta", jossa siis oli rihkaman myyjiä koko rakennus täynnä. Rakastuin näihin heti, kun näin nämä.





Kävin äsken vielä keskustassa Tigerissä ja Suomalaisessa Kirjakaupassa ostamassa koulun alkuun tarvikkeita. Kestokassi, johon mahtuu kansiot kätevästi ja muut päivän tavarat. Mukaan tarttui myös lyijytäytekyniä, pyyhekumeja, tarralappuja, pinkki kuulakärkikynä (jonka saa pyyhittyä pois!) kynäpenaali(millonkohan oisin tämmösen viimeks omistanut) ja mun pelastaja kalenteri. Tykkään aikatauluttaa mun tekemisiä ja suunnitella vähän tulevia viikkoja, joten tää on ihan ehdoton. Tätä mä siis oikeesti lähdin metsästämään. Lähti sitten vähä lapasesta, kun kävelin sisään Tigeriin. 








Koira on saanut kans kaikkee kivaa. Mun äiti löysi koirankoulutus kirjan, päästään opettelemaan taas kaikkee kivaa Mimin kanssa. Sitten ostin ikeasta lasten tunnelin, jotta pääsee vähän harjoittelemaan jo tulevaa agilityä varten. Ei siis olla vielä ilmotettu minnekkään, mutta keväällä luultavasti. Ompahan Mimille aktiviteettia kotona kun touhuaa putkessa. Tallinnasta ostin eläinkaupasta aktiivilelun(tuo sinivihreä), jonne sisälle laitetaan herkkuja ja koira sitten pyörittelee nuita putkiloita niin herkut lentää. Ollaan keretty vasta pari kertaa kokeilla, mutta vielä ei Mimi oikein älyä, että mitä pitäisi tehdä. Mimin mummu halus sponssata leluun rahaa, jonka ostin laivalta. Lelulta on lähtenyt jo käsi, mutta muuten on vielä ihan ok kunnossa. Meidän pikku kirppu hajottaa nykyään kaikki lelut. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti