tiistai 14. maaliskuuta 2017

Kuukauden tehostartti

Reipasta tiistaita! Eilen alkoi kuukauden kestävä tehostartti painonpudotukseen. Lähdetään kuukauden päästä sinne lappiin, ja ois niin ihanaa saada vanhat toppahousut mahtumaan jalkaan, ettei tarvitsisi ostaa uusia. Tarkoituksena on pudottaa se 10kg, niinkuin aikaisemminkin olen sanonut. Vaa'alla en ole käynyt, enkä tule käymäänkään kuin vasta kuukauden päästä, ja sitten kesäkuun alussa, kun toi -10kg tavoite loppuu. 
Kuukaudeksi on ruokavalio suunniteltuna, joka sisältää paljon kasviksia, rahkaa ja puhtaita raaka-aineita. Viitenä aamuna viikossa ois puolen tunnin lenkki ennen aamupalaa. Oon aika innoissani tästä, varsinkin kun työkaveri tuli messiin. Saa samalla vertaistukea ja intoa kun toinen käy samaa asiaa läpi. Nyt on tiet ollu jo aika hyvin sulaneet, ainakin päivisin, että oon uskaltanut jo hölkätä/juosta pieniä pätkiä kerrallaan.
Viime viikkoisen jalkahieronnan jälkeen mun jalat on toiminut paremmin kuin pitkään aikaan, lenkeillä ei satu enää heti muutaman sadan metrin jälkeen. Lenkkeilystä on tullut enenmmän nautinnollisempaa kuin aikaisemmin. Jalat meni aivan jumii ja siitä alkoi kipu, jolloin piti höllätä, että pääsi eteenpäin. Kun jalat on "parantuneet" niin selkä meni sitten ihan jumiin, on ollut nyt noin viikon verran. Välillä vihloo, välillä on taas niin jumissa, ettei uskokkaan. Teemu sitä jo hierokin vähän, mutta ei tuntunut auttavan mitään. Jospa saisin senkin nyt jumista pois niin kaikki olisi mahtavasti. 
Mitään valtavia mielitekoja ei ole ollut, onneksi. Alku vaikuttaa ainakin hyvältä, toinen päivä menossa ja kumpanakin päivänä lenkki heitetty ennen aamiaista. Ruoka on ollut hyvää, täyttävää ja säännöllisin ajoin on tullut syötyä nyt. Kätevää, kun on valmiiksi gramman tarkalleen ruokavaihtoehtoja mitä täytyy syödä. Muuten en oikein perusta mistää dieetistä tai ruokien punnitsemisista, mutta kuukausi menee nopeasti ja auttaa varmasti hienosti alkuun. Turvotus on alkanut jo nyt lähtemään, sitä kun on ollut mulla ihan jatkuvasti. Aamulla herätessä turvotus on pois, mutta heti ensimmäisen suupalan/kulauksen jälkeen se alko ennen välittömästi. Ja tosiaan toinen aamu, eikä tänään turvota niin paljon kuin yleensä. Mutta nyt pakkaan salikamat ja lähden treenaamaan! 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti