sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

Viikko kuvina

Alku viikolla täytyi Mimi pestä kaksi kertaa. Lumien sulaessa koira on ihan kurassa. Ei pelkkä pesu riitä, vaan fööniä on aina käytettävä. Muutamana kertana selvittiin pelkällä tassupesulla ja föönillä, kun tajusin laittaa puvun päälle. Teemulta saatuja kukkia, jotka koristaa osittain edelleen kotia. Sydän sipsi, ihanaa. Muistelin myös edesmenneitä mun ensimmäisiä lemmikkejä, hamstereita. Ruskea Iivari ja mustavalkoinen Ilona. Ilonan kuolemasta tuli täyteen tällä viikolla kolme vuotta, ja Iivarin muistaakseni reilun vuoden pidempään. 
Koulua, johon jo melkein olin pettynyt, kun ensimmäiset kolme koulupäivää sisälsi vain mulle turhaa höpinää, ja josta tiedän aikalailla kaikki. Vihdoin saatiin tehtäviä ja niitä rupean työstämään heti huomenna, kun pääsen töistä kirjastoon etsimään materiaalia. Ensimmäisen tehtävän palautus on kuukauden kuluttua, ja toisen puolitoista kuukautta. Tehtävät on laajoja, ja toisen tehtävän toteutus menee varmasti alkukesälle, mutta pohja ja suunnitelma on oltava valmiina. Käytiin läpi työhyvinvointia, joka kiinnostaa mua tosi paljon ja monimuotoista johtamista. 
Mulla oli miesmuistiin perjantai ja lauantai vapaata ilman suunnitelmia. Yleensä ne on pitänyt ottaa vapaaksi ja ohjelmaa on ollut paljon, esim. hautajaiset. Nyt nautin vain ilman mitään suunnitelmia ja se oli rentouttavaa. Sain tehdä mitä halusin ja milloin halusin. Perjantaina tosiaan kävin siellä hieronnassa ja shoppailemassa. Illalla kävin naapurin kanssa lenkillä ja menin viettämään sinne myös tyttöjen iltaa, Teemun ollessa pelaamassa. Katsottiin telkkaria, syötiin ja juotiin. Naapuri, josta olen aikaisemminkin maininnut on eläkkeellä ja hän kuuntelutti vinyylilevyjä ja höpistiin niitä näitä. Hän kovasti kiitteli illasta. Tuli ihan mummula mieleen, jotenkin samanlainen tunnelma ja niin rentoa. Sen jälkeen menin aikaisin nukkumaan.
Lauantaina ulkoiltiin, siivottiin kevyesti ja pyykättiin paljon Teemun kanssa. Illalla tuli katsottua telkkari pitkästä aikaa ja nostalgiaa loi bumtsibum. Se oli aikoinaan meidän perheen yhteinen hetki, jolloin kaikilla oli nokka kohti telkkaria ja kupissa jäätelöä, joka lauantai-ilta. 
Kiitos tsempeistä, joita sain viime postaukseen liittyen! Niistä tuli tosi hyvä mieli ja tahto löytää se oma kultainen keskitie ruokailun suhteen. Mukavaa sunnuntaita tyypit!












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti