keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

Tervetuloa maaliskuu

Maaliskuu on otettu vastaan Mimin liikkuvilla hampailla, ihanalla kevät säällä ja uusilla suunnitelmilla. Mimiltä on irronnut paria hammasta lukuun ottamatta kaikki muut paitsi kulmahapaat. Ala kulmurit liikkuu jo, mutta ylhäältä ei. Ollaan ulkoiltu aika paljon, kun aurinko on paistanut niin ihanasti. Eilen taas alkoi satamaan lunta, ja tajusin kuinka suuri merkitys sillä auringolla on minuun. Vaikka rakastan talvea, niin kyllä nuo ensimmäiset auringon säteet on ihania, varsinkin kun ei vielä siitepölyä ole!
Maanantaina on tarkoitus aloittaa aluksi kuukauden kestävä ruokavalio liikunnan lisäksi. Lähdetään sitten sinne reissuun ja katson jatkanko sen jälkeen. Mulla on tarkat määrät paljonko ja mitä saa syödä. Ehkä pääsen eroon myös sokerikoukusta, joka on viime viikkoina nostanut taas päätään enemmän. Veikkaan kyllä, että tuo sokerin tarve tuli vain siitä, että mulla oli pitkä työputki ja kaikki aikasia aamuja ja jostain oli saatava energiaa.
Teemulla on ollut nyt viikon verran lyhyviä päiviä, kun kausi on aikalailla paketissa. Treenejä ei oo ollu, vaan enemmänkin hölliä, jos on mennyt paikalle. Ollaan vietetty aikaa yhdessä ja se on tehnyt molemmille tosi hyvää.
Kävin eilen ekaa kertaa hieronnassa ja se tuli tarpeeseen. Täytyy varata uusi aika, että jalat rupee toimimaan taas kunnolla. Hierojan mukaan mun jalat oli nilkoista lonkankoukistajiin tosi kireenä, eikä ihmekkään. Vähänkin kun nopeampaa kävelee niin jalat lyö lukkoon ja tulee kauhee kipu. Eikä juoksu askeleet sen helpommilta tunnu. Vaikka venyttelen vähintään joka toinen päivä ja rullailen silloin tällöin, en tajua miten ne voi olla niin jumissa. Ehkä tää tästä vielä.
Nyt syömään ja ulkoilemaan Mimin kanssa. Mukavaa keskiviikkoa!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti