torstai 9. maaliskuuta 2017

Tulossa mukava viikonloppu

Tällä kertaa kuvat on Mimin "vauva"ajalta. Mimi on jo iso tyttö. Meille sisälle ei ole tehnyt tarpeita enää pitkään aikaan, mutta kun ollaan oltu kylässä uudessa paikassa, on sattunut muutama vahinko. En voi ymmärtää, missä välissä reilun kilon kokoisesta uudesta perheenjäsenestä tuli yli kolme kiloinen. Aika on mennyt hurjaa vauhtia ja Mimi on jo reilu viisi kuukautta. Kolme ihanaa ja samalla niin nopeaa kuukautta mennyt yhdessä silmänräpäyksessä. Alun vähä uniset yöt on vain sumeana mielessä ja olisin jo valmis hommaamaan toisen koiran, mutta ehkä sitten muutaman vuoden päästä.
Viikonloppu kuluu töiden merkeissä, mutta myös laatu aikana mun perheen kanssa. Tää päivä on tuntunut aivan perjantailta. Suunnitelmissa on ainakin hoploppia siskon tyttöjen kanssa ja shoppailua. Ehkä muutama viinilasillinenkin tulee siskon kanssa juotua. Teemulla on huomenna kauden viimeinen peli ja työmaakin loppui sopivasta kauempaa, eli normi arki tulee meidän taloon, jes.
Naistenpäivänä Teemu toi mulle kukkia, niinkuin viime vuonnakin. Mimi sai herkkupussin, koska Teemu halus muistaa myös meidän perheen toista naispuolista. Niin ihana ja rakas mies mulla. Mimi oli onnellinen uusista herkuista ja mä kukista, jotka kaunistaa nyt meidän olohuonetta.










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti