perjantai 6. tammikuuta 2017

Eikä mikä päivä

Oon ollu tän päivän jotenki tosi herkillä. Johtuu varmaan siitä, että katoin yömyöhään Housea viaplaystä, ja aamulla Mimi herätti ennen yhdeksää. Aamu meni ihan mukavasti, kunnes tuli töihin lähtö aika. Menin autolle ja keskuslukitus ei toiminut kunnolla avaimesta, joten jouduin sen kanssa ensin venkslaamaan jonkin aikaa. Sitten laitoin auton käyntiin, kun mittari näytti -21astetta, vaikka yleensä rappaan ensin ikkunat, ennenkuin käynnistän. Menin sitte reippaana rappaamaan ikkunoita, auton käynnissä ollessa ja kas kummaa, rupes keskuslukituskin toiminaan ja päätti jättää mut auton ulkopuolelle. Siinä iski sitten kauhee paniikki, ja itku kurkussa soitin Teemulle, että mitä teen. Käski jättää auton pihaan hurisee, että hän soittelee vara-avaimen siihen.
 Hirveesti ei aikaa ollut ennen töiden alkua, joten lähdin kävelemään bussille. Just vaihtu mulle punaset valot, ja bussi viilettää pysäkille. Ja enhän mä siihen tietenkään kerenny. Ja taas otti niin päähän, että huhhuh. Lähen sit vielä nopeempaa kävelee työpaikkaa kohti ja yritän purra huulia yhteen, ettei meikit mee ihan pilalle. Onneks oli suht reippaasti vaatetta päällä, vaikkei liiaks kuitenkaan ollu. Puolessa välissä matkaa kylmä tuuli valtaa mun jalat, ja sen jälkeen sattu ihan kävellä, kun jalat oli niin kohmeessa. Kerkesin just ennen töiden alkua vaihtaa vaatteet ja sain mielen tasattua normaaliks. Onneks töissä unohtuu murheet ja huolet.
Kotona mua ootti Teemu ja Mimi. Mimi oli aivan innoissaan, kun tulin vihdoin kotiin. Mimille jo muutaman minuutin erossa olo tuntuu ikuisuudelta ja voi sitä pienen riemua, jos on joutunut olemaan erossa ja sitten näkee. Kyllä häntä vispaa, eikä oikeen tiedä miten päin olisi.
Mulle tuli iltapalaa tehdessä jo voittaja olo tästä päivästä. Tein kaakaota ja kaks paahtoleipää, jotka laitoin lautaselle. Kävin sit vielä hakemassa peiton, ettei tuu vilu suihkun jälkeen. Ja kuinka ollakkaan, toinen niistä leivistä päättää pudota matolle. Pääsi muutama ärräpää. Sanoinki Teemulle, että tästä vois kirjottaa jokaiselle laihdutus vinkin. Tee kaksi leipää, pudota toinen maahan, äläkä tee toista tilalle. Nälkä lähti kuitenki, eikä mattokaan kärsinyt, kun Mimi nuoli sen puhtaaksi.
Muuten päivä meni tosi hyvin, näitä kahta episodia lukuun ottamatta. 
Nyt jälkeen päin aatellen sain hyötyliikuntaa lenkkeilyn merkeissä, jota tuskin tulis näin kovalla pakkasella tehtyä muuten vaan. Toivottavasti huomenna ois kokonaan hyvä päivä.

Mukavaa loppiaista!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti