perjantai 27. tammikuuta 2017

Nyt koettelee

Mulla alko eilen oireilee vähän pilkottava viisaudenhammas, ja pääsinkin heti särkypäivystykseen. Antibiootit viikoks, ja hammastaskun putsaus. Oli kuulema ihme, kun ei aikasemmin ollut oirellu, vaikka kuulema aika pahana oli. Kun se putsattiin, niin tuli aika paljon verta mädän jälkeen, joka ei ole normaalia, tai niin ainakin hammaslääkäri sano. Onneks särky on jo helpottanut tänään. Mulla on muutaman viikon päästä sitte ihan tarkastusaika, niin saa samalla kattoo ton viisurin kohtalon, että poistetaanko se piakkoin vai vasta myöhemmin. 
Tänään sit Teemu lähti aikasemmin töistä, kun joku puunoksa oli menny silmään. Vein sen työterveyteen ja haava oli tullu sarveiskalvoon. Antibiioottivoidetta sit Teemullekkin kuuri. Hauska oli käydä apteekissa, kun joutu taluttaa ukkelia, ku ei kärsiny pitämään silmiä auki.
Onneks Mimi on ollut terveenä ja virkeenä. Jospa tää tammikuu on vaan tämmönen, niin pääsee sit loppu vuoden helpommalla ilman vastoinkäymisiä. Vaikka eipä meidän pikku perheessä oo ikinä päässy helpolla. Millon mitäki jommalla kummalla ollu ja muutaman kuukauden välein yleensä jommalla kummalla antibiootti menossa.
Kuvat on kännykkä kuvia, parin viikon ajalta.







Kummatkin rakkaat on vedelly nyt tossa vieressä päikkäreitä tovin aikaa, joten ehkä otan itekkin pienet unet. Hauskaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti