maanantai 2. tammikuuta 2017

Uusi vuosi

Meidän uusi vuosi alkoi tortillojen valmistuksella ja syönnillä. Kun mahat oli täynnä, mentiin moikkaamaan Teemun sukulaisen koiraa ja ampumaan muutama raketti sinne. Mimi tykkäsi koirasta, vaikkakaan ei uskallettu laskea sitä maahan. Sen verran iso koira, että Mimi pysytteli sohvalla tutustumassa ja leikkimässä sen kanssa. 
Sen jälkeen käytiin saunassa rentoutumassa. Katseltiin ohjelmia telkkarista ja myöhemmin käytiin pienellä happihypyllä Teemun kanssa kahdestaan. Oli ihanaa kävellä, kun taivas oli tähtiä täynnä. Juteltiin uuden vuoden lupauksista ja parisuhteesta. Tosi rentouttavaa ja romanttista.







Mimi ei pelännyt yhtään raketteja, käänteli vaan hieman päätään kova äänisten rakettien kohdalla. Käytettiin vielä puolen yön jälkeen pihalla, kun jotkut vielä ampuivat raketteja, silloinkin vain käänteli päätään. Muuten emme käyttäneet silloin pihalla, muuten kuin ihan pika tarpeilla. Mimi oli viikon, ettei tehnyt tarpeitaan sisälle!


Pääsin nukkumaan vasta noin yhden aikoihin, kun tultiin kotiin. Aamulla olikin sitten tosi aikaisin herätys töihin, kyllä väsytti. Nukuinkin sitten melkein kol
men tunnin päikkärit eilen, ja tänä aamunakin yli yhdeksään. 

Laittakaahan kommenttia postausehdotuksista, mistä haluaisitte tietää ja lukea?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti