keskiviikko 18. tammikuuta 2017

Miten sisäsiisteyskoulutus etenee?

Mimi ei ole vielä sisäsiisti. Me ei olla pidetty paperia lattialla, jonne koira voi tehdä tarpeensa, vaan ollaan käytetty ahkerasti ulkona koiraa. Mimi tajuaa jo, minne pitää tehdä tarpeet, mutta tekee silti välillä sisälle. Tämä tapahtuu edelleenkin aina silloin, kun meillä on kavereita käymässä tai ne ovat juuri lähteneet. Vaikka käytämme ulkona, niin silti se onnistuu pissimään sisälle. Teemun töiden aloitus sekoitti meidän koulutusta osaltaan, koska Mimi joutui jäämään pidemmiksi ajoiksi yksin, eikä joku ollut viemässä sitä pihalle. Eiköhän Mimi kuitenkin opi vielä jossain vaiheessa.
Yksin ollessaan ei ole tehnyt sisälle, tai sit Mimi osaa peitää jälkensä hyvin. Tää on pientä viilausta vaille paketissa, luulisin että ennen kevään tulemista ollaan jo siinä vaiheessa, että voi puhua jo vähän sisäsiististä koirasta.
Ensi viikolla Mimillä on tehosterokote ja eläinlääkäri tarkistaa ainakin hampaat vielä, jospa nyt antais hampaat kunnolla tarkistaa, ollaan harjoteltu sitä ihan urakalla. Viimeksi kaikki oli hyvin, viime kerran rokotteesta lisää tästä




Palailen loppuviikosta vielä ainakin reseptin ja kuulumisten kera. Mukavaa keskiviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti