maanantai 5. joulukuuta 2016

Joulukalenteri puuhaa

Joulu on nyt virallisesti meidänkin asunnossa! Päästiin vihdoin ja viimein tekemään joulukalenteri luukun sisältöjä, näin vapaa päivänä. Ollaan käyty shoppailemassa joululahjoja ja paketoitu niitä. Osa lahjoista tulee olemaan itsetehtyjä, joten niitä ei olla vielä tehty. 
Päätettiin, että ostetaankin valmiit joulukortit itsetehtyjen tilalle, kumpikaan ei olla oikeen taiteellisia. Kortit on nyt lähetystä vaille valmiit, ja osa annetaan suoraan. Päästään näin käymään muutamien sukulaisten luona jouluvierailulla samalla kertaa. Mä lähetän nyt ekaa kertaa aikuisiällä joulukortteja! Joskus kotona asuessa viimeks lähettänyt. Oon tosi huono näissä lähetys jutuissa, vieläki on lähettämättä kaks vuotta sitten otetut valmistujaiskuvat. Ehkä mä ne vielä joskus saan teetettyä ja lähetettyä. Mummu on ainakin kovasti kysellyt kuvan perään.

Osa lahjoista :)

Lähetystä vaille valmiit.
Siivosin eilen kodin joulukuntoon aikalailla yksin, koska Teemu oli vähän kipeenä. Tänään saatiin myös laiteltua joulukoristeita, liinoja ja valoja ympäri kotia. Alkaa pikkuhiljaa hiipiä joulufiilis ihan kunnolla. Ihan huippua on myös, että pääsen kotikonnuille viettämään toivottavasti valkeaa joulua. Viime vuonna oli mun eka musta joulu täällä Tampereella, oli ihan tosi outoo, kun tottunut että talvella ja varsinkin jouluna on lunta maassa reippaasti.

Tonttu pääs tällä kertaa sohvan reunalle, ettei Mimi tuhoa sitä.
Kummitytön tekemä ihana Itsenäisyyspäivän kynttilä.
Eteisen joulu juttuja.

Piipahdettiin myös nopeesti kirpparilla, ja löytyi eurolla kaksi joululiinaa. Oli aika paljon kaikkee joulukrääsää myynnnissä, mutta muuta ei tullut tälle kertaa ostettua sieltä. 


Joululiina.
Ihana päivä ollu, kun saanut ihan urakalla touhuta yhdessä ja luoda meidän toista joulua omassa kodissa. Viime vuonna taisin vaan minä olla innostunut laittamaan joulua. Mä rupeen nyt viettää ton ukon kanssa glögi-iltaa kynttilän valossa ja kattomaan jotain kivaa leffaa.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti