lauantai 17. joulukuuta 2016

Viimeinen adventti

Joulukuu on hujahtanut silmissä, ja huomenna on viimeinen adventti sunnuntai. Kolmea aikaisempaa ei ole vieläkään kerennyt sisäistämään. Kohta saa jo onneksi ruveta fiilistelämään joulun tunnelmaan ihan kunnolla. Enää olisi kolme päivää töitä, ennen pientä joululomaa. Kauheasti on vielä hommaa, mutta niistä en ota stressiä. On pipareiden leipomista, laatikoiden tekoa ja viimeisten ostosten tekemistä. Piparit ja laatikot säästän suosiolla keskiviikolle, kun mennään Teemun vanhempien luo yhdeksi yöksi, ja siellä kun on astianpesukone ja paljon isompi keittiö.
Jotenkin koko syksy ja alku talvi on mennyt ihan sika nopeesti. Reilun kuukauden päästä alkaa jo koulukin, vaikka vasta kiukuttelin siitä, että siihen on vielä puoli vuotta! Oon ollut ihan super ilonen viime aikoina, en tiedä onko se tuo koira, vai se, että pääsen viettämään joulua rakkaiden ihmisten kanssa. Ootan ihan hirveesti, että päästään torstai aamuna kurvaamaan kohti Pohjois-Pohjanmaata. Vähän jännittää, miten matka menee Mimin kanssa. Pisimmät matkat mitä ollaan autolla menty on puolesta tunnista tuntiin. Nyt matkaa kertyy noin viisi tuntia pikku pysähdyksellä.
 Tänään kävin töiden jälkeen salilla, vaikka mietinkin hetken että raskinko jättää vielä töiden lisäksi muutamaksi tunniksi Mimin kotiin. Teemu oli kyllä kotona, mutta kyllä se silti aina riipaisee jättää tuo pieni rakas, kun sen kanssa voisi viettää jokaisen hetken. Tuli tosi hyvä fiilis treenin jälkeen, ja olin iloinen, että lähdin. Mitään kun ei saa aikaiseksi sormia napsauttamalla. 

Kuvat kolmannelta adventti sunnuntailta.
Luonnonkivi kynttilä alustana, tuotu Inarista.
 Mukavaa viimestä adventti sunnuntaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti