keskiviikko 28. joulukuuta 2016

Rokotus

Mimillä oli tänään eka rokotus. Kaikki oli kunnossa terveystarkastuksessa ja painoa oli 2,1 kiloa. Hampaita neiti ei antanut kunnolla katsoa, siinä meni aikaa, kunnes lopulta kaikki hampaat oli katsottu. Sitä ollaan harjoiteltu vain vähän, mutta nyt pitää alkaa panostaa siihen ihan kunnolla. Reipas ja iloinen tapaus oli myös eläinlääkärin mielestä. Kun piikki laitettiin, Mimi vinkaisi kerran, ja muuten oli pistoksen ajan mun sylissä kiltisti. Saatiin vielä ensimmäisen rokotuksen "kunniaksi" pentupaketti lääkäristä, jossa oli ruokasäkki ja mittausastia. Ostin vielä muutaman herkun Mimille, kun eläinlääkäri käynti meni hienosti. 

Mimi noin 10vko vanhana.

Mimi auttoi pyykkien laitossa, kuva otettu eilen.

Iltapelleilyä.
Minä ja Mimi.


Ulos lähdössä.

Lääkäri sanoi, että tämän päivän voi väsyttää. Ja niin tosiaankin on väsyttänyt. Heti automatkalla Mimi rupesi nukkumaan, niinkuin yleensäkkin autossa. Kotiin päästyä tarpeiden teko ulos ja sitten sisälle. Sisälle päästyä hieman leikkiä, ehkä noin kymmenisen minuuttia, ja sen jälkeen maistui uni.
Kun laitoin ruuat likoamaan päivällä, neiti nukkui. Yleensä kun ruokapussin avaa, niin ollaan välittömästi jaloissa pyörimässä ja istutaan keittiön tai eteisen matolla odottamassa ruokaa.
Kun Mimi oli syönyt, rupesi se samantien nukkumaan, vaikka yleensä lähdetään pihalle heti ruuan jälkeen. Eipä menty tällä kertaa. Pitää varmaan kohta herättää ja kantaa Mimi pihalle, jos ei muuten ala heräilemään. Ettei sitten käy niin, että hätä on kasvanut liian isoksi ja sattuu vahinko sisälle. Pisto kohtaa aristaa hieman, jos siitä yrittää silittää. Antaa Mimin nyt levätä kunnolla, niin jaksaa huomenna touhuta taas normaaliin tapaan.
Todella outoa, kun kerkeää tehdä yksin hommia. Mimi vain nukkuu, jos jotain kolauksia kuulee, niin avaa vain vähän silmiä ja jatkaa unia. Voi pientä mussukkaa. Yleensä Mimi on jaloissa pyörimässä, leikkimässä tai muuten vain seurailee mitä ympärillä tapahtuu. Nyt koti on ihmeellisen hiljainen ja rauhallinen. Onneksi huomenna on jo virkeämpi päivä, niinkuin eläinlääkäristä sanottiin. 
Kuvat puhelimen kätköistä siitä asti kun Mimi tuli meille, kun sain kaikki vihdoin siirrettyä koneelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti