tiistai 27. joulukuuta 2016

Yksin kotona

Mimi on ollut nyt kuukauden aikana, mitä meillä on asunut, niin muutaman tunnin kerrallaan yksin. Tänään neiti oli viisi tuntia yksin, ja hienosti oli pärjännyt. Menin vasta puolen päivän jälkeen töihin, niin kerettiin kunnolla leikkiä ja olla pihalla. Jätin haikein mielin Mimin kotiin. Koko työpäivän ajan mietin, että miten Mimi pärjää kotona ja mitä hän tekee. 
Suvun nuorimmaisen kaukalossa nukutti hyvin.
       

Mummulassa piti nukkua omalla pedillä.

Lunta!
Mimi oli pärjännyt oikein hienosti. Yhtään vahinkoa ei ollut tehnyt sisälle tai me ei ainakaan nähty niitä enää. Mimi yleensä on nukkunut yksin ollessaan. Nyt se on varmaan leikkinyt, nukkunut ja juomakupistakin oli vettä hävinnyt. Ilo oli ylimmillään, kun Teemu tuli ekaks kotiin. Mimi oli pyörinyt jaloissa vinkuen. Aivan kuten normaalistikkin, kun ollaan oltu pari tuntinen pois kotoa. Mimi ja Teemu tuli hakemaan mua töistä, ja heti kun avasin auton oven rupesi pieni häntä heilumaan.
 Joka päivä sitä vaan hämmästelee, kuinka paljon rakkautta ja iloa Mimi meille antaa. Ja me tietysti rakastetaan Mimiä ihan koko sydämestä. Huomiseksi on varattu rokotusaika, siitä lisää huomenna! Kuvat otettu viime viikolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti