lauantai 31. joulukuuta 2016

Omaa aikaa väkerrellen

Mulla on ollu nyt muutaman päivän ihan kauhee hinku tehdä jotain käsitöitä/askarteluja. Sisustus jutut on kutkuttanut mieltä, ja olenkin selannut ahkerasti erilaisia ohjeita. Päätin tehdä valopalloja, jo viime vuoden alennusmyynneistä ostettuihin led valosarjoihin. Kävin kaupasta hakemassa liimaa, lankoja ja vesi-ilmapalloja. Langoiksi valikoitui harmaata ja mustaa, jotka kummatkin ovat kaksi värisiä. Sanoin illalla Teemulle, että huolehtii Mimin ilta ruuan ja ulkona käytön, nyt alkaa mun oma-aika. Rupesin peittelemään lattian sanomalehdillä, ja sanoin hyvät yöt rakkaille. Ja niin pääsin aloittamaan homman!
Pumppasin vesi-ilmapallot sopivan kokoisiksi, vuorasin osan palloista kelmulla testiksi ja tein liimavesi seoksen. Pyörittelin osaan langan kuivana, ja sen jälkeen kastoin seokseen ja lopuksi vielä sivelin päälle seosta. Osaan sitten laitoin langat uimaan seokseen, ja pyörittelin sen jälkeen lankaa ilmapallon ympärille ja viimeistelin sivelemällä seosta päälle. Huomenna näkee kumpi toimii paremmin, vai tuleeko näistä yhtään minkäänlaisia! Vähän vaikuttaa, että olen valinnut väärän langan. Ei tuntunut millään imevän seosta itseensä. No jos ei onnistu, pitänee ostaa toisenlaista lankaa ja kokeilla uudelleen. 
Alhaalla kuvia vaiheista ja tarvikkeista. Laitan kuvia kunhan nämä ovat kuivaneet kunnolla ja näkee tuliko hitti vai huti. Jos täytyy vaihtaa lanka näihin, niin postailen kunhan saan ne valmiiksi. Toivottavasti onnistuu. Mä painelen nyt iltapesulle ja nukkumaan, kun kello on jo yli puolen yön. 

Hyvää 2016 vuoden viimeistä päivää!

Pallojen pumppausta.

Liima ja lankoja.

Langan pyörittelyä, ilman kelmua.

Seoksessa käyneet pallot kuivumassa.
Liimavesi seos ja apuvälineet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti