keskiviikko 15. helmikuuta 2017

Loma tule jo!

Pari päivää sitten varmistui meidän pääsiäislomareissu, pidän kesälomaa silloin viikon verran. Päästään lappiin! Rakastuin siihen paikkaan jo syksyllä, kun vietettiin siellä viikko. Rakastuin lappiin jo nuorempanakin, kun käytiin Saariselällä laskettelemassa pitkän viikonlopun verran. Mennään ihan pohjosiin, Inarin pohjoispuolelle. Mimi tulee tietysti mukaan, ja toivotaan parasta, että neiti viihtyy hyvin autossa. Täytyy ennen matkaa käyttää koirapuistossa ja ulkoilla pitkiä aikoja, ettei olisi koko matkaa aivan vietereissä. Mimi kyllä tykkää olla autossa, ja nukkuu melkein kaikki matkat. Nyt kuitenkin on ajomatkaa reilu tuhat kilometriä, ja moottorikelkat kärryissä, ei kovin nopeasti sitä matkaa taiteta. Paljon pysähdyksiä ja leluja matkaan niin eiköhän se hyvin suju. Onneks Mimillä ei ole matkapahoinvointia, vaikka yleensä pentukoirilla sitä usein on. 
En malta millään odottaa kahta kuukautta, että päästään ottamaan kunnon irtiotto arjesta ja nauttimaan lomailusta. Nyt on kyllä ihanaa, kun on jotain mitä odottaa. En voi sanoin kuvailla, kuinka onnellinen ja ilonen oon, kun päästään reissuun.
En löydä mistään koneen syövereistä syksyisiä lappi kuvia, oon varmaan siirtänyt ne kovalevylle, oisin laittanut tänne vähän syksyistä lappia, teidän ihasteltaviksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti